Incendiu la Cabana PARK de la baza pârtiei Parc din Vatra Dornei
29 noiembrie 2019
Dorna Medical și Kaban dă startul înscrierilor la Cupa Dorna Medical, la schi alpin&snowboard, ediția V-a, Vatra Dornei
16 ianuarie 2020
Show all

Un nou post de radio în Câmpulung Moldovenesc

Nu doar voce! Vocea Bucovinei!

Un nou post de radio ”va duce vorba” mai departe în Bucovina. Vocea Bucovinei este noul post de radio cu o echipă plecată din Vatra Dornei  și ajunsă în Câmpulung Moldovenesc.

Vocea Bucovinei este vocea bucovinenilor. Nu există niciun impediment în dorința noastră de a aduce radioul aproape de comunitate. Va fi vorba doar de multă muncă, și atât.

La început a fost Radio Dorna, acum dornenii au ajutat ca un alt vis să meargă mai departe, Vocea Bucovinei se aude acum în Câmpulung Moldovenesc.

Împlinirea mi-o găsesc în radio și în ceea ce fac pentru această comunitate  mică, dar importantă, care trebuie să aibă mai mult curaj să vină alături de noi în  aceste proiecte, a declarat Adi Dranca, manager Radio Dorna și Vocea Bucovinei.

Nu este ușor să aduci pe frecvențe un post de radio sau să îl menții în momentele acestea în care comercialul este vital pentru domeniul radio, dar voi rămâne alături de dorneni și voi duce același mesaj și printre locuitorii din Câmpulung Moldovenesc, un mesaj din comunitate, pentru comunitate, în folosul comunității.

Vom dezbate, vom avea aceleași păreri sau nu, dar până la urmă și Radio Dorna și Vocea Bucovinei de azi, au aceeași misiune: informarea în interesul locuitorilor din Vatra Dornei sau Câmpulung Moldovenesc.

Din 28 noiembrie, când spunem LA MULȚI ANI, BUCOVINA!, puteți să contați pe vocea care va multiplica vocea dvs., într-un nou post de radio: VOCEA BUCOVINEI, pe frecventa 88,8 FM!

Comments are closed.