Începe restaurarea Cazinoului Balnear din Vatra Dornei
15 aprilie 2019
Apa Bucovina – La Dorna Candrenilor au fost plantati 2000 de puieți de brad
18 mai 2019
Show all

Simțul civic pune administrația locală la muncă

În cadrul emisiunii DORNA METROPOLIS difuzată la Radio Dorna, jurnalistul Adi Dranca i-a avut invitați pe cetățenii dorneni, Stelian Cocoreanu și Tony Crîșmaru din cartierul Argestru.

Cei doi locuiesc pe strada Haju din localitate, mai exact în zona pasarelei din Argestru. Ei au susținut în cadrul emisiunii nemulțumirile cetățenilor din acea zonă cu privire la  starea impracticabilă a  drumului pe care sunt nevoiți să îl folosească zilnic. Locuitorii din zona Argestru se confruntă cu această problemă de peste 10 ani de zile, fără a avea vreo reacție din partea administrației locale.

După difuzarea emisiunii Dorna Metropolis cu Adi Dranca pe postul local Radio Dorna, autoritățile locale  au început lucrările de amenajare a drumului, de nivelare și de curățare a șanțurilor din vecinătatea lui. Conform declarațiilor edililor municipiului Vatra Dornei, pe viitor se dorește să se găsească o soluție ca acest drum să fie modernizat în totalitate.  Se pare că atitudinea cetățenilor pune administrația locală la treabă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *