Compania Dorna Medical în contextul epidemiei de Coronavirus (COVID-19): „Dezinfectăm la fiecare 30 minute toate suprafețele din toate sediile noastre”
23 martie 2020
Primăria municipiului Vatra Dornei încearcă să identifice toate persoanele cu vârsta de peste 65 de ani din Vatra Dornei
26 martie 2020
Show all

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, depistat pozitiv cu COVID-19

Gheorghe Flutur, fostul ministru al Agriculturii ,a fost depistat cu noul coronavirus. Testul a fost confirmat ieri seara, conform declaratiilor live a celor de la Digi24. Actualul presedinte al Consiliului Judetean Suceava ar trebui transferat într-un spital care poate trata astfel de pacienți. Există posibiltatea ca Gheorghe Flutur să fie transferat la Iași, întrucât situația spitalului din Suceava este una dintre cele mai grave din țară, depinzând și de forma de boală pe care o are – ușoară, medie sau cu simptome accentuate.Situația din spitalul sucevean este foarte grava deoarece virusul a pătruns şi în rândul medicilor şi asistenţilor, fiind înregistrate zeci de cazuri: 83 de cazuri în total. La aceasta dată, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava este închis din cauza că s-au înregistrat aşa de multe cazuri în rândul medicilor.

Comments are closed.