Belodedici a participat la antrenamentul elevilor din Vatra Dornei care se pregătesc intens pentru „Cupa Tymbark Junior”
21 februarie 2019
„Marea Asfaltare”, un mare „fâs”…
26 martie 2019
Show all

ÎN EXCLUSIVITATE! Gheorghe Apetrii și-a dat demisia

Consilierul județean PSD, Gheorghe Apetrii, a declarat în exclusivitate la postul de radio, Radio Dorna, faptul că și-a dat demisia din funcția de președinte al organizației municipale PSD Vatra Dornei. Gheorghe Apetrii a deținut funcția de președinte al PSD Vatra Dornei din vara anului 2016 până în martie 2019, acesta având cel mai scurt mandat de președinte al organizației.

În cadrul emisiunii Dorna Metropolis cu Adi Dranca, Gică Apetrii a declarat faptul că a luat această decizie, după ce a avut consultări cu familia și partenerul de afaceri.

După decizia acestuia de a renunța la funcția de președinte, în cadrul partidului s-au organizat alegerile pentru stabilirea noului biroului executiv, astfel a fost ales  președinte al organizației PSD Vatra Dornei Petru Ariciuc, director al Direcției Turism, Cultură, Salvamont din cadrul Primăriei Vatra Dornei.

Apetrii a declarat că: „Petrică Ariciuc vine cu un suflu nou în politica dorneană și va beneficia de tot sprijinul meu.” În cadrul partidului a fost ales vicepreședinte al organizației PSD Vatra Dornei și fostul primar Constantin Huțanu.

Gheorghe Apetrii deține la aceasta dată funcția de Consilier Județean PSD și prim-vicepreședinte al organizației din Vatra Dornei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *