Carmen Brumă în direct în studioul Radio Dorna
13 septembrie 2019
SIMPOZIONUL NAŢIONAL „BUCOVINA – TRADIŢIE ŞI MODERNITATE”, Vatra Dornei, 9 noiembrie 2019
7 noiembrie 2019
Show all

Apa Bucovina, partener al uneia dintre cele mai spectaculoase curse de alergare montană

Carmen Brumă, ambasadorul brandului, a alergat la cursa de 23 km. Ea s-a alăturat echipei Bucovina, formată din 13 angajați.

Sâmbătă, 14 septembrie, a avut loc Volcanic Sky trail, un concurs de alergare montană desfășurat în Parcul Național Călimani, cu scopul de a promova frumusețea Țării Dornelor, mișcarea în aer liber și produsele culinare locale.

Traseul a parcurs creasta celui mai mare crater vulcanic din Europa, cu un diametru de peste 10 km. O mare parte din traseu s-a desfășurat în zonă subalpină și alpină, la o altitudine de peste 1500 m, peisajele și punctele de belvedere fiind nenumărate.

 

Cursa de semimaraton a fot susținută de apa Bucovina, un brand preocupat de conservarea naturii sălbatice și de însușirea unui stil de viață echilibrat. Aceste principii de bază ale brandului se regăsesc și în sloganul celei mai recente campanii: Ținut sălbatic – apă echilibrată, care reinterpretează echilibrul din “sete de echilibru” – sloganul de bază al brandului – ca pe echilibrul dintre oameni și natură. Bucovina crede cu adevărat în protejarea minunilor lumii naturale, dar mai ales în păstrarea echilibrului între cele două lumi: cea a omului și cea a naturii. Și, pentru a-i purta mesajul, singura care poate transcende granițele este chiar apa. Elementul de legătură între civilizație, așa cum o știm azi, și lumea uitată a naturii sălbatice, a tot ceea ce ne face planeta să respire, să evolueze, să trăiască.

 

Carmen Brumă și echipa Bucovina au alergat la semimaraton

 

De frumusețea naturii sălbatice în cadrul căreia s-a desfășurat Semimaratonul Bucovina din cadrul Volcanic Sky Trail s-a bucurat și Carmen Brumă, ambasadorul brandului de apă Bucovina. Carmen a alergat 23 de km pe un traseu montan care nu a fost doar spectaculos ci și deosebit de greu. Carmen a obținut locul II la categoria ei de vârstă și locul 5 la open feminin.

Pentru prima dată în viața mea am alergat un semimaraton pe trail. Am mai participat și la alte semimaratoane pe șosea, dar acesta a fost de departe cel mai provocator pentru mine. Și tocmai de aceea mi-a plăcut foarte mult. Mă bucur că apa Bucovina, brandul pe care îl reprezint, a susținut un astfel de eveniment. Sunt locuri extraordinar de frumoase care trebuie promovate și, totodată, protejate. Cred cu convingere că putem regăsi și păstra echilibrul dintre om și natură”, a spus Carmen Brumă.

La cursa de semimaraton au participat mai mulți angajați ai companiei Maspex România, companie care deține brandul de apă minerală naturală Bucovina. 99% dintre participanții din echipa Bucovina au încheiat cursa cu succes. Patricia Buzilă, planificator  producție, și Nicolae Candrea, departamentul tehnic, au reușit să urce pe podium, ocupând fiecare locul al II-lea, la categoriile lor de vârstă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *